Moltes gràcies! 2.300 roses i 10.091,81€ recaptats!

La campanya “Una rosa per una Causa” d’enguany ha aconseguit recaptar 10.091,81€ en favor dels infants i famílies més vulnerables, dels quals 6.280,83€ es van recollir a la parada del Majestic Hotel & Spa Barcelona.

I ho hem aconseguit junts: ciutadans, voluntaris, col·laboradors, empreses i entitats. A tots vosaltres, moltes gràcies per fer gran la #FamíliaDrac! 

>>>Resultats campanya aquí

Ja tenim la guanyadora del concurs #FamíliaDrac que gaudirà d’una nit en una nit del Majestic Hotel & Spa: LAURA GARCIA-OCHOA RIELVES. Enhorabona!

 

Un conte solidari il·lustrat pels infants del Casal en Família

El Casal en Família és un projecte de la Fundació IReS que dóna suport a famílies vulnerables que tenen dificultats amb la cura i educació dels seus infants. Participant a “Una rosa per una causa” estàs donant suport a aquestes famílies que volen millorar la seva qualitat familiar.

Els infants del Casal han volgut participar de la festa de Sant Jordi il·lustrant aquest conte amb molta il·lusió i creativitat; un regal de colors i textures que dóna vida al Drac i a la seva nova família, la #FamíliaDrac.

Perquè tothom en aquesta vida pot ser una #FamíliaDrac. I és que, qui no ha tret foc pels queixals alguna vegada?